Rapport fra sommeravslutning på Sundhaugen.

Rapport fra sommeravslutning på Sundhaugen.

Publisert av Pål Kjeldsberg den 11.06.24. Oppdatert 20.06.24.

KAS sommeravslutning på Sundhaugen 10. juni 2024

 Endelig viste værgudene seg fra sin gode side og vartet opp med sol og fin vær på KAS sin årlige sommeravslutning på Sundhaugen. Det strømmet på med biler og folk og vi kom til godt og vel 140 stk, dette varmer en formanns hjerte.

Undertegnede ønsket alle hjertelig velkommen, ba også om 1. minutts stillhet for å minnes Geir Enersen som dessverre har godt bort. Så ble det en kort orientering på hva som skulle skje i de nærmeste dagene. Hokksundagene lørdag 15. juni, Beboerkjøring fra Eikertun til Sundhaugen onsdag 19. juni og Bjørn Wennberg fortalte litt om sommerturen som går av stabelen torsdag 20. juni.

 Denne gangen valgte vi å la Sundhaugen Drift stå for hamburgerne, og det angret vi ikke på.

Hans-Ivar på Sundhaugen Drift hadde spesialbestilt disse til KAS og stod denne gangen for maten. Det ble dekt opp på langbord slik at alle kunne forsyne seg selv fra begge sider noe som fungerte bra. Det sier seg selv at litt kø blir det når så mange vil ha tak i burgere, men alt i alt gikk det greit igjennom. Virket som folket koset seg med burger, sol og gode KAS venner.

 Det ble også en kort orientering om høstens program som vil bli sendt ut nå i juli til medlemmene og lagt ut i kalenderen på vår hjemmeside. Undertegnede oppsummerte status på medlemsmassen fra januar til juni. Inngangen til året var vi 197 medlemmer. Fra januar til juni har 2 stk meldt seg ut, 2 stk har godt bort men hele 22 nye medlemmer har meldt seg inn i KAS og det er kjempe moro. Totalt pr juni er vi 215 medlemmer, en liten torn i gleden er at det fortsatt er 55 stk som ikke har innbetalt medlemsavgiften og det er nå sendt purring.

Tom Persson stod som vanlig for loddsalget. Denne gangen hadde vi doblet gevinstene med 6 flasker med noe godt i samt laget 6 poser med hamburgere (5 i hver pose) som ble igjen etter at folket var god og mette.

 Til slutt gjenstod det bare for undertegnede og ønske alle en riktig god sommer fra styret i KAS.

Mvh

Geir

 Formann i KAS