Gammelbiltur til Vemork

Vi møtes denne gangen på parkeringen utenfor Kongsberghallen på Numedalsveien kl 08.30
 
Kl 0900 setter vi kursen opp Jondalen, så over Hovinheia eller langs Tinnsjøen, hjemreise over Råen til Tuddal og videre til Sauland. Her tar vi vestsidevegen til Yli. Over flyplassen og kjører opp mot Svelgfoss, Lisleherrad, Bolkesjø og Jondalen ned til byen.
Eller Hovinheia opp til Rjukan og Tinnsjøveien ned, i Gransherad tar vi veien om Årlifoss ned til Lisleherrad og derfra til Bolkesjø og hjem. Mange rolige veier skapt for gamle biler😄
Blir det styggevær og dårlig sikt nover Råen eller at vi finner ut at tiden går (tar vel 1,5 til 2 timer å kjøre over Råen) er alternativet Tinnsjøveien ned til Gransherrd. Et lite stykke opp i bakken tar vi til høyre mot Årlifoss-Lisleherrad. Følger da Tinnfoss banen nedover mot Notodden. I Lilseherrad kjører vi over dammen til Svelgfoss, passerer en flott modell av Heddal stavkirke, følger så veien videre opp til Bolkesjø og Jondalen nedover mot byen. Dette kan vi ta en prat om når vi spiser lunch på Vemork.

Siden vi skal ha lunch og omvisning må vi bestille dette på forhånd. Så de av dere (håper det blir mange) som synes dette ser bra ut og ønsker å være med, må melde dere på til undertegnede og ha betalt inn kr. 375,- pr pers innen 30 april. Vi må gi Vemork tilbakemelding 2. mai på hvor mange som kommer fra KAS.

Innbetaling kr. 375,- pr. pers skjer til konto 2250.67 56980 og merkes VEMORK innen 30 april.

Detaljer

Dato mandag 13. mai 2024
Klokkeslett 08:3016:00
Kalender Åpen kalender

Sted

Kjøreinstruks
Tur til Vemork