God sommer og høstprogram KAS

God sommer og høstprogram KAS

Publisert av Pål Kjeldsberg den 03.07.24.
Hei alle sammen
Da stunder det mot ferietider selv om mange av oss har ferie gjennom hele året. Det har vært et aktivt første halvår for KAS, og mange har deltatt på mye.
Nå håper jeg at det blir veldig mye bra vær i juli slik at vi kan kruse rundt i våre fine gamle biler og ta livet med ro. Jeg hadde en liten status på medlemsmassen på vår sommerfest, men jeg tenkte å oppsummere fra 1.1.24 og frem til 30.6.24.
2 stk har dessverre gått bort
3 stk har meldt seg ut
24 stk har meldt seg inn, noe vi setter stor pris på.
Totalt er det 216 medlemmer i KAS pr. 30.6.24 

Styret har nå satt opp et høstprogram som er som følge:

1. august (torsdag) er det Labrotorsdag. Vi møter som vanlig på Labromuseet for å stille ut våre biler kl 17. Etter utstillingen ca kl 19 kjører vi i kortesje gjennom byen til Bomstua. (Nærmere info)
5. august (mandag) samles vi ved paviljongen på Kirketorget kl. 18 hvor Magne Bævre og Kbg.knekk komiteen tar siste status og orientering om Kongsbergknekken
9. august (fredag), rigging for Kbg.knekken på kirketorget kl 18.
10. august (lørdag) Kongsbergknekken, oppmøte vil bli orientert om på mandag eller fredag.
31. august (lørdag) Vestfossenmarken. Vi har delt dette mellom KAS og MHKD. Oppmøte lørdag kl 10.30 - 15.00. Drammensklubben skal stille ut på søndag (Nærmere info)
9. september (mandag) Garasjebesøk hos vårt medlem Tore Kristoffersen som viser og forteller litt om Vauxhall som han har en stor lidenskap for. (Nærmere info)
14. oktober (mandag) Garasjebesøk hos vårt medlem Kai Ronny Nilsen som har mange biler og prosjekter. Mulig vi flytter det til mandag 7 hvis værgudene er vrange. (Nærmere info)
11. november (mandag) Lågdalsmuseet kl 19.00. Vårt medlem Knut Sommerstad vil fortelle om  70 år med kjøretøy. (Nærmere info)
9. desember (mandag) er det duket for julebord. Vi jobber litt med Sundhaugen som alltid har levert god mat.  (Nærmere info)

Som dere ser er det noen klokkeslett vi har og noen som vi kommer tilbake på. Vi tar forbehold for eventuelle endringer.

Med dette vil styret i KAS ønske alle sine medlemmer med familie en riktig god somm    

Mvh
Geir Olsen
Formann KAS